Om Carma

Carma.no er Norges råeste nettbutikk for stilsikre kvinner! På Carma.no finner du merkevarer fra kjente og kvalitetsbevisste designere. Hver merkevare har en historie, og vi jobber hver eneste dag med å fortelle den videre.

Med egne bilder og styling ønsker vi å inspirere deg til å bygge opp din garderobe. Vår styrke er å finne magiske antrekk som passer deg og dine anledninger.

Gjennom vår nettbutikk og butikk i hjertet av Trondheim setter vi kundeservice høyest på vår liste, og derfor er vi her for deg!

Vår butikk

I vår butikk i Trondheim finner du håndplukkede merkevarer fra kjente og kvalitetsbevisste designere. Vi har både internasjonale og skandinaviske merker som Holzweiler, GANNI, byTiMo og By Malene Birger for å nevne noen.  

Kundeklubb
Vil du være med på hyggelige kundekvelder, happenings og få nyheter om hva som skjer i butikken i Trondheim først? Da anbefaler vi at du melder deg inn i vår kundeklubb! Send sms med "Carma" til 26199, og du er med! Det er gratis og du kan melde deg ut når som helst. NB! Gjelder kun fysisk butikk i Trondheim. 

 

 
 

CARMA AS

Dronningens gate 3

7011 Trondheim

Norge

Org.nr. 985 345 090


Åpningstider:

Mandag-lørdag: 10.00 - 18.00

 

Tlf:

73 52 98 50


E-post:

shop@carma.no